PowerOn Computers | Wij zijn momenteel gesloten.

Onze Cloud diensten

Wij bieden op maat gemaakte websites, Microsoft Office 365, Exchange Online... aan.

Websites

Bent u op zoek naar een website? Wij creëren voor u een aantrekkelijke en functionele website/webapplicatie die volledig gemaakt wordt op basis van uw ideeën en noden tegen een correcte prijs.

Onze websites zijn op maat gemaakt dus wij houden rekening met kleuren van de onderneming(evenement,...), aantal pagina's, indeling, logo's, afbeeldingen...
In samenwerking met CodEdge.

Basis website

V.a.500excl. btw

 • Responsive design(smartphone vriendelijk)
 • Contactformulier
 • 4 pagina's
 • Extra opties zijn bespreekbaar

Medium website

V.a.750 excl. btw

 • Blog systeem(nieuwspagina)
 • Fotogalerij(indien nodig)
 • Meer dan 4 pagina's
 • Extra opties zijn bespreekbaar

Offerte op maat

Bent u op zoek naar een website, maar weet u niet goed wat er allemaal op moet? Dan kan u een afspraak maken en maken wij een offerte op maat van wat u wilt. Ook voor applicaties op maat kan u deze optie nemen. Wij kijken wat u wilt en doen een voorstel.Microsoft office 365

Waarom office 365?

Met Office 365, kun je bijna alles, overal en op al je apparaten doen. En de software is altijd up-to-date, dus je hoeft je nooit zorgen te maken over problemen met oudere versies.

Office 365 Personal omvat:

 • U hebt altijd de nieuwste, geïnstalleerde versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access, en kunt uw ideeën vastleggen op een manier die voor u het prettigst is, met een toetsenbord, een pen of een touchscreen.
 • Werk op de vertrouwde manier met Office op 1 pc of Mac, 1 tablet en 1 telefoon (waaronder Windows-, Apple®- en Android™-apparaten).
 • Pc: Office 2016-versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access. Windows 7 of hoger vereist.
 • Mac: Office 2016-versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Office 2016 voor Mac vereist Mac OS X 10.10.
 • Windows-tablet: Office 2016-versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access. Windows 8 of hoger vereist. Voor Office Mobile-apps (Word, Excel, PowerPoint en OneNote) is Windows 10 vereist.
 • Windows Phone: voor Office Mobile-apps (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Mail en Outlook Calendar) is Windows 10 vereist.
 • iOS: voor Office voor iPad® en iPhone® is iOS 8.0 of hoger vereist. Voor Office voor iPad Pro® is iOS 9.0 of hoger vereist.
 • Android: Office voor Android™ kan worden geïnstalleerd op tablets en telefoons die aan de volgende criteria voldoen: bevatten Android KitKat 4.4 of een hogere versie en hebben een ARM- of Intel x86-processor.
 • Sommige mobiele apps voor iOS en Android hebben extra functies bij een Office 365-abonnement. Meer informatie over deze functies kunt u vinden op www.office.com/information.
 • U krijgt 1 TB cloudopslag in OneDrive voor documenten, foto’s en video’s, zodat u ze overal en op al uw apparaten kunt bewerken en delen.
 • Makkelijk de datastructuur van de documenten aanpassen of de permissies van gebruikers aanpassen
 • Met een geldig Office 365 Personal-abonnement hoeft u zelf nooit te denken aan het upgraden van Office, omdat u altijd de nieuwste Office-toepassingen, -functies en -services hebt.

Meer informatie nodig? Kom gerust langs in onze winkel, wij helpen u graag verder.

Exchange Online

Werk slimmer, overal, met gehoste e-mail voor bedrijven.

Beveiliging en betrouwbaarheid

Exchange Online helpt uw informatie te beschermen met geavanceerde mogelijkheden.
Anti-malware- en anti-spamfilters beveiligen uw postvakken. Functies ter voorkoming van gegevensverlies verhinderen dat gebruikers per ongeluk vertrouwelijke informatie naar onbevoegde personen verzenden.
Redundante servers, eersteklas noodherstelmogelijkheden en een team van beveiligingsexperts over de hele wereld bewaken Exchange Online dag en nacht om uw gegevens te beschermen.
En met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een SLA met financiële garantie kunt u ervan op aan dat uw e-mail altijd werkt.Behoud de controle

Behoud controle over uw omgeving terwijl u profiteert van het hosten van uw e-mail op Microsoft-servers. Beheer uw organisatie efficiënt met het Exchange-beheercentrum, een gebruiksvriendelijke webinterface.
Voer in-place eDiscovery uit voor Exchange-, SharePoint- en Skype voor Bedrijven-gegevens vanuit één interface via het eDiscovery-centrum.
Scherminfopictogram U kunt met beleid voor mobiele apparaten lijsten met goedgekeurde apparaten maken, pincodevergrendeling afdwingen en vertrouwelijke bedrijfsgegevens van verloren telefoons wissen.
En u beschikt 24 uur per dag en 7 dagen per week over telefonische IT-ondersteuning.Gemakkelijk te gebruiken en beheren

Het is gemakkelijker dan ooit om uw gebruikers te laten werken met bedrijfs-e-mail om productief te blijven.
Automatische patches besparen u tijd en moeite bij het beheren van uw systeem. Geef uw gebruikers een In-place archief, zodat ze al hun belangrijke gegevens op één plaats kunnen houden.
En bied ze overal toegang tot e-mail, de agenda en contactpersonen bij alle browsers en apparaten.
Integratie met Outlook betekent dat ze een vertrouwde, uitgebreide e-mailervaring hebben met offlinetoegang.